Vi bistår med att upprätta upphandlingsunderlag, både inom alla områden tillsammans med våra klienter. 
UPPHANDLINGAR
AVTALVi bistår med att granska och upprätta avtal. Genom vår erfarenhet av arbete inom olika branscher, från IT till Entreprenad, kan vi hjälpa er att ta fram ett bra affärsmässigt avtal inför er affär.  


Vi hjälper även till med aktieägaravtal och andra överenskommelser.
ANBUDMed över 20 års mångsidig erfarenhet från både myndighets- och anbudsgivarsidan står jag redo att vägleda och stödja anbudsgivare genom den komplexa världen av upphandlingar. Att lämna anbud kan vara utmanande, men med rätt strategi och insikter kan ni öka era chanser betydligt.

Jag erbjuder skräddarsydda råd och expertis för att optimera era anbud, maximera konkurrensfördelar och säkerställa överensstämmelse med gällande regelverk. Låt oss tillsammans navigera genom upphandlingsprocessen och öppna dörrar till framgångsrika affärsmöjligheter!

Ta steget mot framgångsrika anbud och låt mig vara er pålitliga partner i upphandlingsdjungeln. Kontakta mig för att diskutera hur jag kan stödja ert företag.

#Upphandling #Anbud #Affärsutveckling #Rådgivning #ErfarenExpertise


Kort sagt, jag vet hur man kammar hem offentliga kontrakt. 

Ni är de som har bäst förståelse för er egen verksamhet – mitt jobb är att hjälpa er att visa detta för myndigheten på ett vinnande sätt. Genom åren har byrån hjälpt allt från internationella bolag till små och mellanstora aktörer att lämna vinnande anbud. Innan vi börjar arbetet skapar vi oss en förståelse för just er verksamhet: vad har ni för mål och vad är syftet med affären? Vi ska lyfta fram era styrkor och de kvaliteter som gör just er till den bästa leverantören. Därefter tar vi tillsammans fram och slipar på de texter som myndigheten frågar efter. Slutligen går vi igenom anbudet och kvalitetssäkrar det innan det skickas in till myndigheten.


En specialitet är ledninssystem. I många upphandlingar krävs ledningssystem för miljö, kvalitet, arbetsmiljö och trafiksäkerhet enligt olika standarder, t.ex ISO 14001 eller 9001. Om ni inte är certifierade, hjälper vi er att utveckla ett fungerande likvärdigt system så ni kan delta i upphandlingar där detta är ett krav. 
RÅDGIVNINGJag svarar gärna på era frågor – hör av er när ni funderar över något! Byrån lämnar löpande rådgivning och ger tips, utreder rättsfrågor och ger er råd för er verksamhet. Ingen fråga är för liten eller för enkel – även de små frågorna kan få stor betydelse för er affär. Många hinder kan undvikas om man vet vad som gäller i förväg, vilket sparar både tid och kostnader för er.


Jobbar även med frågor inom familjerätt, såsom testamenten och arvsfrågor. UTBILDNINGKunskap om reglerna sparar både tid och pengar. Därför kan det vara en bra idé att lära sig mer om hur upphandlingar går till, hur man bör tänka och vad man bör fokusera på när man lämnar anbud. Om ni redan kan grunderna – då kan det vara intressant att få en djupare förståelse för upphandlingsjuridiken.

Vi håller utbildningar på alla kunskapsnivåer: för nybörjare och erfarna leverantörer, för små och stora myndigheter. Våra utbildningar ska vara relevanta och aktuella. Upphandlingsreglerna är i ständig utveckling. Vi utgår från både aktuella och vanliga frågor när vi bestämmer innehållet i våra utbildningar.


Just nu arbetar vi med utbildningar inom säkerhetsskyddad upphandling. Läs mer om det här!


PROCESSER

ÖVERPRÖVNINGVi hjälper er om hinder dyker upp. Vi har särskild kompetens som ombud i just överprövningsärenden. Genom åren har vi företrätt klienter i ett stort antal domstolsprocesser. Hör av er om ni anser att ni borde ha tilldelats ett avtal eller om ni har någon annan synpunkt på en upphandling.


Vårt arbete ska vara till nytta för våra klienter och överprövning är inte alltid den bästa vägen framåt. Vi granskar och presenterar alltid förutsättningarna och alternativen till en domstolsprocess innan vi rekommenderar att gå vidare med en överprövning. Om vi anser att ett hinder bäst kan lösas utan en domstolprocess talar vi om det för er. Vi ger er förutsättningarna för att ta rätt beslut. Ni ska alltid känna er trygga i vägen framåt.
Genealogiska utredningar. 

Testamenten. 

Efterlevandefullmakter.

m.m.FAMILJERÄTT